Main menu

Pages

Τα πρώτα της χρονιάς!!!!!

Τα πρώτα της χρονιάς


Οκ μου αρέσει αυτός ο ''θεσμός'' του ποδαρικού με τους πρώτους της χρονιάς - το πρώτο μωρό της χρονιάς, το πρώτο καράβι που μπήκε στον Πειραιά, το πρώτο αυτοκίνητο που πέρασε τα διόδια αθηνών-κορίνθου, το πρώτο καρφί που βάλατε στον τοίχο και πάει λέγοντας....

Οι δικές μου πρωτιές....

Το πρώτο ' I hit the pan' της χρονιάς

Shiseido blush in rosiest beige!



Το έχω χρόνια και έχει παραμείνει φανταστικό. Υπέροχη υφή, υπέροχο χρώμα, απόλυτα φυσικό έτσι όπως το θέλω, που παρόλα αυτά φαίνεται, που δεν κοκκινίζει, που δεν τρίβεται...Φανταστική φουτουρίζουσα συσκευασία. Δυστυχώς δεν υπάρχει πια γιατί η εταιρεία τα αντικατέστησε με τα νέα (βλέπετε δείγμα στα δεξιά ακα 'η πρώτη αγορά της χρονιάς!'). Το παρόν - RD103 - είναι οκ απαλό και και φυσικό (μού το πούλησαν ως τρομερά φυσικό για την NC15 επιδερμίδα μου) αλλά κοκκινίζει κάπως και φαίνομαι αναψοκοκκινισμένη. Απο την άλλη η συσκευασία που τετραγωνίζει είναι τελείως off και δεν μου αρέσει καθόλου και το χειρότερο...το εν λόγω προιόν τρίβεται. Το ακουμπάς με μαλακό πινέλο και οκ φεύγει το μισό προιόν (τρομερό pet peeve).


http://brutallbeauty.blogspot.com/


Άλλα προιόντα που τελείωσαν είναι τα σαμπουάν απο Phyto, το Phytodensium (αγαπημένο προιόν αλλά τώρα βάζω δαφνέλαιο), το Phytolium για αδύναμα μαλλιά και το Phytocedrat. Θα ξαναέπαιρνα το τελευταίο γιατί παρόλο που είναι ακριβό κρατάει αρκετά, ακόμα και αν λούζεσαι καθημερινά, τουτέστιν δεν χρειάζεται να βάλεις πολύ προιόν, έχει δροσερή μυρωδιά που φέρνει σε λεμόνι και κάνει τα μαλλιά να τρίζουν απο καθαριότητα (ιδανική φάση για λιπαρό μαλλί). Αλλά άμα το σκέφτεστε, και το σαμπουάν της μπύρας είναι σούπερ με τα μισά λεφτά.

Το ξηρό σαμπουάν Batiste επίσης μάς τέλειωσε. Είναι αρκετά καλό θα έλεγα αν και στην Ελλάδα που το καλοκαίρι σκας, δεν ξέρω αν την βγάζεις καθαρή με ένα ψέκασμα με Batiste. Καλό πάντως για τους φθινοπωρινούς μήνες για ένα γρήγορο φρεσκάρισμα, που δεν έχεις χρόνο για λούσιμο καθημερινό και εντάξει δεν είναι και υποχρεωτικό αν δεν δουλεύεις στα νταμάρια πχ και ιδρώνεις ακόμα και αν έχει ψόφο έξω.

Τίτλοι τέλους και την κρέμα ματιών της Lancome Renergie Multilift. Η μαγκιά της είναι ότι έχει ένα ωραίο πράιμερ. Πχ απλώνεις την κρέμα και μετά καπάκι ταμπονάρεις και το πράιμερ, που σε κάνει να δείχνεις ότι τώρα μόλις ξύπνησες, αλλά η κρέμα είναι λίγο λιπαρή για τις ανάγκες μου και θα την πρότεινα σε 40+ηλικίες. Πάντως κρατάει αρκετά, ακα 10 μήνες +.

Σχόλια