Main menu

Pages

Fashion Designing Career Option: Scope, Job Opportunities in India

Fashion Designing Career Option: Scope, Job Opportunities in India

Ο Marc Chagall έκανε ένα ενδιαφέρον απόσπασμα κάποτε που είπε: "Όλα τα χρώματα είναι οι φίλοι των γειτόνων τους και οι λάτρεις των αντιθέτων τους." Πόσο καλά αντανακλά την ψυχολογία πίσω από την επιλογή χρωμάτων για να είναι μοντέρνα τα ρούχα!

Όντας άφοβος για τη μόδα και το σχεδιασμό μόδας, θα πρέπει να είστε πρόθυμοι να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη σύζευξη των σωστών χρωμάτων για τη σωστή περίσταση και να είστε λογικοί με αυτό. Πολλά σχολεία σχεδιασμού μόδας είναι ιδιαίτερα σχετικά με αυτό το θέμα. Χάρη στην ανάγκη πειραματισμού, ορισμένοι συνδυασμοί χρωμάτων είναι σίγουροι. Η εκμάθηση των βέλτιστων συνδυασμών συνεπάγεται την καλή κατανόηση των βασικών θεμάτων τάξεων σχεδιασμού μόδας, όπως ο χρωματικός τροχός.

Αν είστε ήδη σε μαθήματα μόδας και σχεδιασμού, θα επαναλάβουμε μερικά πράγματα που γνωρίζετε ήδη και συμφωνείτε και θα διερευνήσουμε μερικά ακόμη ενδιαφέροντα.

Ας ξεκινήσουμε με έναν οδηγό για βέλτιστους συνδυασμούς χρωμάτων για να παραμείνουμε μοντέρνοι.


Είναι εκπληκτικό πώς αυτές οι αποχρώσεις είναι τα πιο πιπερά χρώματα που μπορείτε να επιλέξετε για την ενδυμασία σας. Επιπλέον, αυτός ο συνδυασμός φαίνεται υπέροχος στις περισσότερες επιδερμίδες. Δοκιμάστε λοιπόν να συνδυάσετε ένα κίτρινο σακάκι με μια πράσινη φούστα ή ένα χακί παντελόνι. Χρυσά και πράσινα αξεσουάρ προσθέτουν στο συνολικό στιλ και τη δόνηση. Αυτός ο συνδυασμός είναι υπέροχος να βρίσκεστε σε μια ντουλάπα ειδικά για το χειμώνα.
Τα πορφυρά χρωματιστά μπλουζάκια μπορούν να συμπληρώσουν το γκρι πυθμένα και να ταιριάξουν καλά σε ένα ισορροπημένο μείγμα. Η ομορφιά έγκειται στο να έχει μια λαμπρή σκιά όπως το πορφυρό σε συνδυασμό με ένα ουδέτερο χρώμα που δημιουργεί ένα νηφάλιο αποτέλεσμα όταν θέλετε να είστε λαμπεροί, αλλά όχι πολύ δυνατοί.

Φέρτε το αγαπημένο σας μπλε τζιν και συνδυάστε τα με ένα κόκκινο πουκάμισο και ο πιο δολοφόνος συνδυασμός είναι ενεργοποιημένος. Αυτός είναι ένας πολύ γνωστός, ενεργητικός συνδυασμός και είναι δημοφιλής από όλους. Αν φοράτε κόκκινο σακάκι ή σακάκι, το πουκάμισο / μπλουζάκι μπορεί ιδανικά να είναι λευκό. Τα δύο βασικά χρώματα δημιουργούν έναν συνδυασμό που δεν αποτυγχάνει ποτέ να αναδείξει την τολμηρή πλευρά σας.


Πορτοκαλί και Μπλε
Ο πιο λαμπρός δωρεάν συνδυασμός χρωμάτων που μπορείτε να έχετε είναι πορτοκαλί και μπλε. Ο συνδυασμός εκπέμπει ενέργεια και σθένος. Τα μαύρα υποδήματα και τα κοσμήματα σχεδιαστών εναλλάξ χρωματίζουν αυτό το μείγμα.


Ροζ και λευκό

Σχόλια